De Sector C werkwijze

Hoe werkt Sector C?

Sector C is een bedrijf dat volledig wordt gerund door stagiairs, begeleid door freelance vakspecialisten. De basis van het bedrijfsconcept is gericht op talentontwikkeling en het vinden van je passie.
Sector C kan relatief goedkoop werken en zo dus ook opdrachten aannemen die anders voor een dergelijk budget niet mogelijk zouden zijn. Zo botst Sector C niet met de rest van de markt. Sterker nog, Sector C kan opdrachten geheel of gedeeltelijk uitvoeren voor collega-bedrijven die anders niet zouden kunnen worden aangenomen omdat het budget niet toereikend is.

Wat staat daar tegenover?
Als opdrachtgever krijg je bij Sector C een nagenoeg professioneel product tegen een laag tarief maar wat staat daar tegenover? De stagiaires maken kwaliteit, doen hun uiterste best en hebben frisse ideeën dus dat zit wel goed. Maar het zijn natuurlijk nog geen professionals.  De stagiairs worden (inhoudelijk) begeleid door freelance professionals maar er wordt ook inzet van jou, de opdrachtgever, gevraagd.

Met 1 briefing kom je er misschien niet vanaf. Je deadline is misschien niet zo hard als je gewend bent. Maar misschien vind je het iets intensiever begeleiden ook juist wel leuk! Zo leren de stagiairs van jou en jij van hen.

Als collega of professional in jouw vakgebied, ZZPer of in dienst, gepensioneerd of werkloos, je kan je altijd melden bij Sector C om de stagiairs te helpen of te begeleiden bij hun opdrachten, de bedrijfsvoering of marketing en sales. Dat kan een uurtje, incidenteel of frequent, in een workshop of een lezing, net wat jij wil.

Bekijk enkele producten die wij hebben gemaakt voor onze klanten in ons portfolio.