Het team

Alizww
Ali Masoumie

Mijn naam is Ali Masoumie. Ik ben een laatstejaars student applicatieontwikkeling. Ik zit op school op het ROC Midden Nederland in Amersfoort. Ik hoop dit jaar mijn studie af te kunnen ronden en als zzp-er aan de slag te gaan. Alle vaardigheden die ik straks nodig heb kan ik bij Sector C (verder) ontwikkelen. Ik beschouw deze stageperiode niet alleen als een leermoment, maar ook als een eerste stap naar mijn eigen onderneming.


DSC_3177

Elise Winter
Ik ben Elise Winter en derde jaars student aan de hogeschool Arnhem en Nijmegen waar ik communicatie en multimedia design volg. Later wil ik aan de slag als graphic designer. Sector C leek mij een goeie eerste stap. Hier hoop ik veel ervaring op te doen en wil ik hier de uitdaging aan gaan. En dat samen met alle verschillende studenten die hier zijn.


abdel_zw1
Abdel Saqua
Ik ben Abdel Saqua en eerste jaars student bij de ROC Midden Nederland te Amersfoort waar ik de marketing & communicatie opleiding volg. Ik heb als doel om een succesvolle marketeer te worden in het grote bedrijfsleven. Sector C is voor mij een ideale plek om alle vaardigheden te beoefenen en te versterken. En dat lukt! met alle studenten in Sector C met verschillende vaardigheden helpen we elkaar allemaal een succesvolle carrière in.


DSC_3172

Chris Kesarsing
Ik ben verantwoordelijk voor de grafische vormgeving binnen sector C samen met een aantal collega’s. Ik studeer grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Ik ben 21 jaar en zit nu in het laatste schooljaar. Sector C sprak me erg aan omdat je echt in de praktijk bezig bent en je veel verantwoordelijkheid krijgt, dit is erg goed om te leren voor later. Ik verwacht veel te gaan groeien op deze stageplek.


Niels

Niels Beekhuis
Ik studeer aan het ROC Midden Nederland waar ik de opleiding Mediavormgever Interactief volg. Ik leer hier om WebDeveloper te worden. Mijn passie is het bouwen van websites en websystemen waar mensen wat aan hebben, en die bijdragen aan een betere ervaring op internet.

Naast Webdevelopment kan ik ook mijn weg vinden in Photoshop en Illustrator. Mijn doel is om ooit een website of webproduct te maken waar mensen echt wat aan hebben. Iets zoals Facebook of Twitter. Iets dat mensen bij elkaar brengt.


Tristan

Tristan van der Linden
Voormalig werkzaam als stagiair, nu actief bezig met mijn examenopdracht en als ondersteunende rol aanwezig bij Sector C. Na een half jaar mijn energie in Sector C te steken, en die gedurende deze periode het bedrijf eigenlijk een beetje eigen te hebben gemaakt, is het toch best lastig om afscheid te nemen.

Gelukkig zal ik het komende half jaar actief blijven binnen Sector C voor mijn examenopdracht en om stiekem mijn kindje in de gaten te mogen houden. Ik geloof volledig in de kracht achter Sector C en ik denk dat ook dit team weer een mooie en vruchtbare periode tegemoet gaat.

Volg mijn progressie op www.picturemevisuals.nl


Arnout Mostert
Ik ben Sector C gestart vanuit de gedachte dat mensen zich sneller ontwikkelen als ze de ruimte krijgen eigenaarschap te ervaren in hun werk. Jonge mensen zijn zich volop aan het vormen en bij Sector C krijgen ze de kans de brug te slaan tussen het onderwijs en de beroepspraktijk, en zich te ontwikkelen tot initiatiefrijk en zelfstandig. Bij Sector C word je niet precies verteld wat je moet doen, je eigen ondernemerschap wordt aangesproken. Mijn functie is begeleidend en vooral gericht op de ontwikkeling en het aanspreken van het eigen initiatief van de stagiairs.