Videoproductie

Sterk communiceren met video?

Op je website een video met een impressie van een evenement? Een trainings- of opleidingsvideo op de website of in je presentatie gebruiken? Een kort bedrijfsprofiel of een testimonial voor op je website? Heb je een klein video-budget? Sector C kijkt samen met jou graag naar de mogelijkheden.

Heb je een band en wil je en coole videoclip maken? Sector C kan dit samen met jou realiseren. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Ben je AV producent en heb je regelmatig te maken met aanvragen voor opdrachten die voor jouw bedrijf een te laag budget hebben? Sector C kan (in samenwerking met jou) de opdracht misschien wel uitvoeren. Of je daar ter (inhoudelijke) begeleiding nog tussen wilt zitten of dat je je klant rechtstreeks naar ons doorstuurt kan allemaal.

Pilot Online Bezichtigen

In samenwerking met Halbertsma van den Boom heeft Sector C een nieuw concept ontwikkeld voor online bezichtigingen van huizen middels video voor op bijvoorbeeld Funda. Hieronder de pilot.

De Beursvloer

Voor Stichting Krachtig Krommerijn maakte Sector C deze impressie van het jaarlijkse evenement “De Beursvloer” waar lokale non-profit organisaties matchen met het lokale bedrijfsleven en elkaar een stapje verder helpen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Bekijk enkele producten die wij hebben gemaakt voor onze klanten in ons portfolio.