Websites

Wilt je een -nieuwe- website? Sector C kan je helpen met het opzetten van een site die je daarna volledig zelf kunt onderhouden zonder dat je daar al te veel kennis voor hoeft te hebben. We adviseren je in de opzet van een communicatief goede site, zetten de site voor je in de steigers, en reiken je de mogelijkheden aan om de site zelf te vullen met content en daarna volledig zelf te beheren. Bij (technische) problemen helpt Sector C je uiteraard graag uit de brand. Een low-cost oplossing voor de ZZP-er of lowbudget vereniging of stichting maar toch een professionele website.

Of wil je voor je bedrijf of stichting, vereniging of club een app nodig om data, agenda’s, uitslagen of wedstrijdplanningen te delen? Of wil je juist data verkrijgen van leden? Reclame maken of diensten onder de aandacht van potentiĆ«le klanten brengen?

Maak een afspraak met onze applicatie-ontwikkelaar om de mogelijkheden te bespreken en oplossingen te bedenken. Sector C helpt je graag op weg, bouwt en ondersteunt.

Bekijk enkele producten die wij hebben gemaakt voor onze klanten in ons portfolio.